Cubaan 1, 2, 3

Ini cubaan mengepos dari iPhong. Sekarang ini aku tengah lepak kat sofa. Rumi tengah main iPad tengok Jangan Ambil Padang Kami dan natinski tengah melayari laman web. Emre terbongkang tidur setelah dari pagi menahan mata. Sebenarnya takdir hala tuju pun pos ni.

Menaip dekat QWERTY iPhong ni pun ok jugak. Sekarang aku rasa fokus aku makin kurang. Agaknya terlalu banyak multitasking. Itu hari baca tah artikel mana cakap banyak sangat multitasking tak bagus untuk otak. Sekarang ni cuba la jugak fokus pada satu- satu tugas tapi lepa sekali-sekala lepa jugak. Terperiksa juga tuit dan muka buku.

On the other note, bp aku dah ok. Sekarang ni aku ambik pendekatan rilek sudah terutama tentang kerja. Kalau dulu pressure apa bagai tapi sekarang semuanya dihadapi dengan senyuman. Kerja memang tak pernah habis pun. Esok mesti ada lagi jadi tulah, rilek sudah.

Sebenarnya aku rindu nak tulis artikel panjang ni. Asyik tulis benda tak lebih 140 perkataan sengal jugak. Tapi kena ada topik. Nantilah aku fikir topik apa nak tulis.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: